Veilig zingen

Op 14 december afgelopen jaar is een lockdown afgekondigd door het OMT. Daarbinnen blijft het (na raadpleging van het RIVM) toegestaan om individueel muziekonderwijs en coaching te verzorgen. Mits dit op een thuisadres/praktijk aan huis plaatsvindt. Daarbij is het toegestaan 2 personen per dag te ontvangen. Daarmee kan The SongWorks voorlopig op beperkte schaal doorwerken.

Uiteraard onder de voorwaarden van de huidige Corona regels en maatregelen:

  • Bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging thuisblijven. Bij twijfel graag contact opnemen!
  • Bij binnenkomst wassen/desinfecteren van de handen.
  • We blijven in alle situaties op minimaal 1,5 m afstand (zowel bij binnenkomst als in de praktijk). In de praktijk wordt je gevraagd op 3- 4 meter afstand van de docent te zingen (dit lijkt voldoende te zijn).
  • Er wordt gevraagd zelf eventueel iets te drinken mee te nemen.
  • Na de les wassen en/of desinfecteren zowel de docent als de leerling de handen.
  • Mocht je toch hoesten of niezen, doe het in de binnenkant van je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten, gooi ze daarna weg en was je handen (tissues en desinfectiemiddel zijn in de praktijk aanwezig)

Tussen de stemsessies door wordt de ruimte geventileerd en de deurklinken, trapleuning en eventueel gebruikte materialen schoongemaakt.

Ik hoop je te mogen begroeten in mijn praktijk. Want zingen is immers fijn en goed voor de gezondheid! Voor vragen of meer informatie klik hier

Praktijkruimte Wageningen
Cissy van Marxveldtstraat 29
6708 SJ Wageningen