Individuele stemcoaching

Stemcoaching individueelDoor stemcoaching krijg je op subtiele en verfijnde wijze inzicht in hoe je jezelf inhoudt, beperkt of juist kunt verruimen en bevrijden. Via het waarnemen van je stemklank (horen, voelen, zien, tasten, ruiken en proeven) kun je contact maken met jezelf en met je patronen van doen en denken. Jezelf leren waarnemen geeft erkenning t.a.v. hoe het met jou en je klank is gesteld waardoor transformatie mogelijk wordt.

In zingen wordt je levenskracht aangeboord. Daarmee is stemcoaching een oplossingsgerichte methodiek omdat het je direct in je verlangen (wat wil je wel!) plaatst.

Inzichten en werkwijze in de stemcoaching zijn gebaseerd op de klankgeoriënteerde methode van Lichtenberg, gestaltbenadering, lichaamswerk (bio-energetica) en stemexpressie. Zie ook werkwijze.

Wil je....

  • meer bewustzijn en inzicht in patronen, oordelen en belemmerende gedachten?
  • meer ontspanning, vreugde en energie?
  • beter contact en verbinding met jezelf en de ander?
  • meer ruimte en verbinding ervaren?
  • meer zelfvertrouwen en zelfwaardering?
  • vrijheid in expressie en communicatie?
  • meer presentie ofwel aanwezigheid?
  • autoriteit en een sterkere persoonlijke presentatie?

 

Referenties

Mart van der Schaaf (docent frans):

In plaats van dat ik zing en spreek vanuit wat 'hoort' voel ik me nu veel vrijer, in mijn stemexpressie als ook in mijn communicatie met anderen. Ik ben opener geworden, heb meer uitwisseling met anderen en durf meer ruimte in te nemen.

J. Termorshuizen:

Tijdens de sessies voel ik me meer één geheel: verstand en gevoel zijn daarbij met elkaar verbonden. Na de sessies voel ik me energieker, helderder, warmer en lichter.

Wieke van Gerwen (senior consultant Educus BV)

De automatische worsteling om me te laten horen met zingen en spreken is vrijwel verleden tijd. Ellen ziet en hoort met haar gevoelige waarneming altijd precies wat belangrijk is. Iedere keer weer een feestje en na 4 jaar heb ik er nog steeds geen genoeg van!