Algemene voorwaarden

Voor uitgebreide algemene voorwaarden van The SongWorks kun je onderstaand document downloaden. Hierin is ook een klachtenprocedure opgenomen:

Bekijk de AlgemeneVoorwaarden2022

Annulering

Particulieren

Bij annulering door particulieren van individuele lessen/stemsessies geldt dat bij annuleren binnen 24 uur voor aanvang 50% van het bedrag in rekening wordt gebracht ongeacht de oorzaak.

Bij annulering door particulieren die ingeschreven staan voor een open workshop of training geldt het volgende: De ingeschreven deelnemer heeft vanaf de datum van inschrijving een wettelijke bedenktermijn van 14 werkdagen. Vervolgens geldt: Bij annulering tot 4 weken voor aanvang van de workshop wordt 50% van het bedrag in rekening gebracht. Bij annulering vanaf 4 weken wordt het hele bedrag in rekening gebracht. Hierbij is het mogelijk dat de klant een ander aandraagt ter vervanging of dat een vervanger wordt gezocht via de eventuele wachtlijst. Alleen bij ziekte is het mogelijk een soortgelijke workshop op een andere datum te volgen.

Bedrijven/organisaties

Bij annulering door bedrijven/organisaties tot 3 maanden voor aanvang van de opdracht wordt aan de opdrachtgever 50% van de prijs in rekening gebracht. Bij annulering op een termijn die korter is dan 1 maand voor aanvang van de opdracht, is de opdrachtgever de gehele prijs verschuldigd.